Raparperikeikaus

Valio Food Solutions

Raparperikeikaus

Ainekset20 annosta

0.050 kg
0.250 kg
1.500 kg

Taikina

0.250 kg
sokeria
0.222 kg
kananmunia
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.022 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
0.024 kg
vaniljasokeria
0.300 kg

Tarjoiluun

0.500 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Voitele astian pohja ja reunat. Levitä sulatetut ja valutetut raparperit tasaisesti astiaan. Lisää notkistettu voi-toffeetäyte pieninä nokareina tasaisesti.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää munat ja sokeri sekä voisula ja rahka.
  3. Levitä taikina raparperien päälle. .
  4. Paista kakku kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 25 min
  5. Kumoa GN-pellin avulla kääntämällä kakku ylösalaisin.
  6. Paista vielä 160 asteessa 5 min.
  7. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi ja tarjoa vaahdotetun Vanilja 9% kanssa
kpl
g
2.8 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.