Raparperikeikaus

Raparperikeikaus
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperikeikaus

Raparperikeikaus

Ainekset25 annosta

0.050 kg
0.250 kg
1.200 kg
raparperipaloja

Taikina

0.250 kg
sokeria
0.222 kg
kananmunia
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.022 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
0.024 kg
vaniljasokeria
0.300 kg

Tarjoiluun

0.500 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Voitele astian pohja ja reunat. Levitä sulatetut ja valutetut raparperit tasaisesti astiaan. Lisää notkistettu voi-toffeetäyte pieninä nokareina tasaisesti.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää munat ja sokeri sekä voisula ja rahka.
  3. Levitä taikina raparperien päälle. .
  4. Paista kakku kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 25 min
  5. Kumoa GN-pellin avulla kääntämällä kakku ylösalaisin.
  6. Paista vielä 160 asteessa 5 min.
  7. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi ja tarjoa vaahdotetun Vanilja 9% kanssa
kpl
g
3.9 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.