Raparperimousse

Raparperimousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperimousse

Raparperimousse

Ainekset19 annosta

0.576 kg
raparperipaloja
0.210 kg
siirappia
0.042 kg
sokeria
0.002 kg
inkivääriä
1.000 kg

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
kpl
g
1.9 kg
143 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.