Raparperimousse

Raparperimousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperimousse

Raparperimousse

Ainekset10 annosta

0.720 kg
FS raparperipaloja
0.210 kg
siirappia
0.042 kg
sokeria
0.002 kg
inkivääriä
1.000 kg

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
kpl
g
1.8 kg
135 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
135 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.