Raparperimousse

Valio Food Solutions

Raparperimousse

Ainekset10 annosta

0.720 kg
0.210 kg
siirappia
0.042 kg
sokeria
0.002 kg
inkivääriä
1.000 kg

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
kpl
g
1.8 kg
134 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.