Raparperipaistos

Valio Food Solutions

Raparperipaistos

Ainekset20 annosta

Täyte

2.500 kg
0.040 kg
perunajauhoja
0.140 kg
fariinisokeria
0.100 kg

Kastike

0.150 kg
0.320 kg
fariinisokeria
0.175 kg
kaurahiutaleita
0.016 kg
kanelia
0.005 kg
kardemummaa

Pinnalle

1.000 kg

Tarjoiluun

0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon

tai vaniljajäätelöä

Ohje

  1. Kaada hieman sulaneet raparperipalat GN 1/1-40 -astiaan. Sekoita joukkoon perunajauhot ja fariinisokeri. Kaada pohjalle omenatäysmehu.
  2. Sulata pannulla kastikkeen voi ja lisää joukkoon fariinisokeri, kaurahiutaleet ja mausteet. Paista kevyesti muutama minuutti ja levitä kuumana raparperipalojen päälle.
  3. Nosta päälle sulaneet murotaikinalevyt ja nipistä taikinalevyt keskeltä yhteen. Pistele ja paista 160 asteessa n. 40 min.
  4. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai Valio Vanilja 9%.
kpl
g
4.3 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›