Kevään ehdoton merkki on raparperileivonnaiset. Mansikkatäyte antaa hyvää tasapainoa makeudessaan raparperille. Helppoa valmistaa käyttämällä Aimo cakemixiä.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Kevään ehdoton merkki on raparperileivonnaiset. Mansikkatäyte antaa hyvää tasapainoa makeudessaan raparperille. Helppoa valmistaa käyttämällä Aimo cakemixiä.
Pohjamassa | |
---|---|
1.000 kg | Aimo cakemix 10 kg |
0.200 kg | |
0.200 kg | rypsiöljyä |
0.400 kg | vettä |
1.800 kg (6 kpl à 0.300 kg) | |
Täyte | |
0.480 kg | |
0.384 kg | pakaste raparperipaloja |
0.200 kg | stroisselia |
1.064 kg (6 kpl à 0.177 kg) | |
2.864 kg (6 kpl à 0.477 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.