Raparperipiirakka

Raparperipiirakka
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Kevään ehdoton merkki on raparperileivonnaiset. Mansikkatäyte antaa hyvää tasapainoa makeudessaan raparperille. Helppoa valmistaa käyttämällä Aimo cakemixiä.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohjamassa

1.000 kg
Aimo cakemix 10 kg
0.200 kg
0.200 kg
rypsiöljyä
0.400 kg
vettä
1.800 kg (6 kpl à 0.300 kg)

Täyte

0.480 kg
0.384 kg
pakaste raparperipaloja
0.200 kg
stroisselia
1.064 kg (6 kpl à 0.177 kg)
2.864 kg (6 kpl à 0.477 kg)

Ohje

  1. Pohjamassa

  2. Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
  3. Sekoita loput ainekset sekaan.
  4. Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
  5. Annostelu

  6. Annostele voideltuihin vuokiin.
  7. Pursota mansikkatäyte pinnalle. Ripottele raparperipalat ja stroisseli pinnalle.
  8. Paisto

  9. Paista 180°C:ssa n.25 min.
kpl
g
2.4 kg
328 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
328 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
328 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.