Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Raparperirahka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raparperirahka
Raparperirahka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
17 annosta
0.400 kg
raparperipaloja
0.200 kg
vettä
0.170 kg
fariinisokeria
0.002 kg
inkivääriä
0.500 kg
Valio maitorahkaa laktoositon
0.400 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
Ohje
Valmista ensin hilloke keittämällä (noin 10 min) raparperipalat pehmeiksi fariinisokerilla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Jäähdytä hilloke.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen keskenään sekoitettu maitorahka ja hilloke. Lisää tarvittaessa sokeria.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.7 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
147
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy