Raparperirahka

Raparperirahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperirahka

Raparperirahka

Ainekset17 annosta

0.400 kg
raparperipaloja
0.200 kg
vettä
0.170 kg
fariinisokeria
0.002 kg
inkivääriä
0.500 kg
0.400 kg

Ohje

  1. Valmista ensin hilloke keittämällä (noin 10 min) raparperipalat pehmeiksi fariinisokerilla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Jäähdytä hilloke.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen keskenään sekoitettu maitorahka ja hilloke. Lisää tarvittaessa sokeria.
kpl
g
1.7 kg
147 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.