Raparperirahka

Valio Food Solutions

Raparperirahka

Ainekset14 annosta

0.500 kg
0.200 kg
vettä
0.170 kg
fariinisokeria
0.002 kg
inkivääriä
0.500 kg
0.400 kg

Ohje

  1. Valmista ensin hilloke keittämällä (noin 10 min) raparperipalat pehmeiksi fariinisokerilla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Jäähdytä hilloke.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen keskenään sekoitettu maitorahka ja hilloke. Lisää tarvittaessa sokeria.
kpl
g
1.5 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›