Siirry sisältöön
Raparperirahka

Raparperirahka

Raparperirahka

Ainekset


Ohje

  1. Valmista ensin hilloke keittämällä (noin 10 min) raparperipalat pehmeiksi fariinisokerilla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Jäähdytä hilloke.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen keskenään sekoitettu maitorahka ja hilloke. Lisää tarvittaessa sokeria.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 147 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 8,3 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0 g
Kalsium 39,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search