Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua

Valio Food Solutions

Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua

Ainekset20 annosta

Ohje

  1. Sima

  2. Lisää veden joukkoon raparperit ja sokerit.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Hörppy.
  4. Jäähdytä kädenlämpöiseksi ja lisää veitsen kärjellinen hiivaa.
  5. Peitä astia ja jätä huoneenlämpöön vuorokaudeksi.
  6. Siivilöi ja pullota sima jääkaappiin.
  7. Anna käydä muutama päivä kylmässä.
  8. Kakku

  9. Kostuta vetopohjat Hörpyllä.
  10. Vaahdota täytteen aineet keskenään.
  11. Kokoa kakku levittämällä väleihin ja päälle vadelmahilloa ja täytettä.
  12. Päällystä kakku halkaistuilla delimunkeilla.
kpl
g
14.0 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›