Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua

Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua

Raparperisimaa ja vadelma-munkkilevykakkua

Ainekset20 annosta

Sima

5.000 kg
vettä
2.000 kg
raparperipaloja sulatettuna
0.300 kg
fariinisokeria
0.300 kg
sokeria
2.000 kg
0.000 kg
murunen hiivaa

Kakku

1.290 kg
0.300 kg

Täyte

0.750 kg
0.400 kg
0.300 kg
0.100 kg
sokeria

Väliin

0.800 kg

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Sima

  2. Lisää veden joukkoon raparperit ja sokerit.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Hörppy.
  4. Jäähdytä kädenlämpöiseksi ja lisää veitsen kärjellinen hiivaa.
  5. Peitä astia ja jätä huoneenlämpöön vuorokaudeksi.
  6. Siivilöi ja pullota sima jääkaappiin.
  7. Anna käydä muutama päivä kylmässä.
  8. Kakku

  9. Kostuta vetopohjat Hörpyllä.
  10. Vaahdota täytteen aineet keskenään.
  11. Kokoa kakku levittämällä väleihin ja päälle vadelmahilloa ja täytettä.
  12. Päällystä kakku halkaistuilla delimunkeilla.
kpl
g
14.0 kg
102 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
102 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.