Raparperitäytepulla

Raparperitäytepulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperitäytepulla

Raparperitäytepulla

Ainekset117 kpl

Murotaikina

0.720 kg
0.540 kg
sokeria
0.180 kg
kananmunia
0.012 kg
leivinjauhetta
1.080 kg
vehnäjauhoja
2.532 kg (117 kpl à 0.022 kg)

Täyte

1.170 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
1.170 kg (117 kpl à 0.010 kg)

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.920 kg (117 kpl à 0.042 kg)

Mantelitäyte

0.400 kg
0.300 kg
sokeria
0.400 kg
mantelimassaa
0.100 kg
0.300 kg
vettä
1.500 kg (117 kpl à 0.013 kg)

Pinnalle

1.755 kg
pomadaa
1.755 kg (117 kpl à 0.015 kg)

Koristeluun

0.175 kg
mantelirouhetta paahdettuna
0.175 kg (117 kpl à 0.001 kg)
12.052 kg (117 kpl à 0.103 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Valmista pullataikina. Vaivaa taikina aineet. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  4. Valmista mantelitäyte. Vaahdota kevyesti voi, sokeri ja mantelimassa. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi.
  5. Laita 75 mm:n kapseleiden pohjalle 3,5 mm:n paksuiset ja Ø 70 mm murotaikinapalat. Pursota pohjien keskelle mansikka-raparperitäytettä.
  6. Kauli pullataikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä mantelitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa rullat 55 g:n paloiksi. Laita palat mansikka-raparperitäytteen päälle. Nostata pullat.
  7. Voitele nousseet pullat kananmunalla japaista 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  8. Pomadoi jäähtyneet pullat ja ripottele pinnalle paahdettua mantelirouhetta.
kpl
g
10.5 kg
366 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
366 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.