Raparperitäytevuoka

Raparperitäytevuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperitäytevuoka

Raparperitäytevuoka

Ainekset16 kpl

Murotaikina

0.720 kg
0.540 kg
sokeria
0.180 kg
kananmunia
0.012 kg
leivinjauhetta
1.080 kg
vehnäjauhoja
2.532 kg (16 kpl à 0.158 kg)

Täyte

1.600 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
1.600 kg (16 kpl à 0.100 kg)

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.920 kg (16 kpl à 0.308 kg)

Mantelitäyte

0.400 kg
0.300 kg
sokeria
0.400 kg
mantelimassaa
0.100 kg
0.300 kg
vettä
1.500 kg (16 kpl à 0.094 kg)

Pinnalle

1.600 kg
pomadaa
1.600 kg (16 kpl à 0.100 kg)

Koristeluun

0.112 kg
mantelirouhetta paahdettuna
0.112 kg (16 kpl à 0.007 kg)
12.264 kg (16 kpl à 0.767 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Valmista pullataikina. Vaivaa taikina aineet. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  4. Valmista mantelitäyte. Vaahdota kevyesti voi, sokeri ja mantelimassa. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi.
  5. Laita 23 cm:n vuokien pohjalle 3,5 mm:n paksuiset ja Ø 23 cm:n murotaikinapohjat. Pursota päälle keskelle mansikka-raparperitäytettä.
  6. Kauli pullataikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä mantelitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa rullat 57 g:n paloiksi. Laita palat mansikka-raparperitäytteen päälle vuokaan 7 kpl. Nostata vuokat.
  7. Voitele nousseet vuokat kananmunalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  8. Pomadoi jäähtyneet vuokat ja ripottele pinnalle paahdettua mantelirouhetta.
kpl
g
12.3 kg
365 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
365 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
365 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.