Rapuhyytelö

Valio Food Solutions

Rapuhyytelö

Ainekset10 annosta

0.008 kg
liivatelehteä
0.100 kg
0.010 kg
kanelitanko
0.300 kg
0.300 kg
0.300 kg
0.003 kg
sitruunamelissaa hienonnettuna
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.005 kg
suolaa

Koristeluun

0.000 kg
limettiä , punasipulia, tilliä, salaattia

Ohje

  1. Kuumenna mehu ja kanelitanko. Anna kanelitangon hautua mehussa 30min ja nosta pois.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Liuota kuiviksi puristetut liivatelehdet lämpimään mehuun.
  3. Vaahdota smetana hieman ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää liivateseos, pilkotut katkaravut ja mausteet.
  4. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun kakku- tai hyytelövuokaan. Voit tehdä myös annosvuokiin. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
  5. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa tarjolle.
  6. Koristele punasipulisilpulla, limellä ja tillillä.
kpl
g
1.0 kg
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.