Rapukakku

Valio Food Solutions

Rapukakku

Ainekset20 annosta

2.500 kg
1.000 kg
0.100 kg
Valio kokomunamassaa
0.035 kg
sitruunaa
0.020 kg
sormisuolaa
0.040 kg
Worcestershire-kastiketta
0.034 kg
hienonnettua persiljaa
0.005 kg
ancho chilimaustetta

Ohje

  1. Lisää kaikki aineet keskenään ja sekoita tasaiseksi murekkeeksi.
  2. Voit paistaa kakut vuoasssa yksittäisinä annoksina 200 °C n. 25 min tai kunnes ovat kypsyneet.
  3. Halutessasi voit paistaa massan myös murekkeena GN-vuoassa.
kpl
g
3.0 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.