Rapukakku

Rapukakku

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
165 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,500 kg Valio kirjolohimassaa sulatettuna
1,000 kg Food Service katkarapuja sulatettuna
0,100 kg Valio kokomunamassaa
0,035 kg sitruunaa
0,020 kg sormisuolaa
0,040 kg Worcestershire-kastiketta
0,034 kg hienonnettua persiljaa
0,005 kg ancho chilimaustetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Lisää kaikki aineet keskenään ja sekoita tasaiseksi murekkeeksi.

  • Voit paistaa kakut vuoasssa yksittäisinä annoksina 200 °C n. 25 min tai kunnes ovat kypsyneet.

  • Halutessasi voit paistaa massan myös murekkeena GN-vuoassa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!