Siirry sisältöön
Rapukakku

Rapukakku

Rapukakku

Ainekset

  • 2,500 kg
    Valio kirjolohimassaa
    Valmistettu suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta.
    Valio kirjolohimassa 2,5 kg x 4 / 10 kg
  • 1,000 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
  • 0,100 kg
    Valio vapaan kanan munamassaa
    Vapaan kanan munista valmistettu kokomunamassa ruoanvalmistukseen ja leivontaan.
    Valio vapaan kanan munamassa 5 kg x 1 / 5 kg
  • 0,050 kg sitruunaa
  • 0,020 kg sormisuolaa
  • 0,040 kg Worcestershire-kastiketta
  • 0,040 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,005 kg ancho chilimaustetta

Ohje

  1. Lisää kaikki aineet keskenään ja sekoita tasaiseksi murekkeeksi.
  2. Voit paistaa kakut vuoasssa yksittäisinä annoksina 200 °C n. 25 min tai kunnes ovat kypsyneet.
  3. Halutessasi voit paistaa massan myös murekkeena GN-vuoassa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 296 kcal
Proteiini 31,8 g
Hiilihydraatti 0,3 g
Rasva 18,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,7 g
Kalsium 36,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 21,2 g
Hiilihydraatti 0,2 g
Rasva 12,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search