Rapukeitto

Rapukeitto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rapukeitto

Ainekset4 annosta

0.242 kg
tomaattia
0.010 kg
0.127 kg
salottisipulia
0.080 kg
valkosipulin kynsiä
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
kuivaa valkoviiniä
0.005 kg
suolaa
0.300 kg
0.200 kg
jokiravun pyrstöjä

Ohje

  1. Kalttaa tomaatit, jäähdytä ja kuutioi
  2. Freesaa sipuli, valkosipuli ja mustapippuri voissa.
  3. Lisää kuutioidut tomaatit ja valkoviini. Keitä hetki.
  4. Lisää kerma ja jatka keittämistä keittoa "kasaan".
  5. Mausta suolalla ja lisää lopuksi ravunpyrstöt ja tilli.
kpl
g
0.8 kg
139 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
139 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.