Rapumousset

Valio Food Solutions

Rapumousset

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Mousse

0.010 kg
0.150 kg
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.250 kg
0.500 kg
0.002 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.004 kg
liivatelehti
0.010 kg
sitruunamehua

Koristeluun

0.000 kg
sitruunaa viipaleina
0.000 kg

Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.
  2. Mousse

  3. Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
  4. Hienonna hyvin valutetut katkaravut.
  5. Lisää kaikki muut moussen raaka-aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
  6. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  7. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  8. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään.
  9. Kiille

  10. Kuumenna mehu, sokeri ja vesi kattilassa.
  11. Lisää liotetut ja hyvin puristetut liivatelehdet nesteen joukkoon. Lisää tilli ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi välillä sekoittaen.
  12. Lisää kiille varovasti moussen päälle. Hyydytä n. 2 tunita.
  13. Koristele limeviipaleilla.
kpl
g
1.5 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.