Red velvet juustokakku

Red velvet juustokakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Red velvet juustokakku

Red velvet juustokakku

Red velvet maistuu täyteläisen tuorejuuston ja vaniljan makujen yhdistelmältä. Sopii Halloween juhliin, mutta on herkullinen tarjottava ympäri vuoden. Pohjan vegaanisuus antaa mahdollisuuden tehdä helposti myös dieetti version tarpeen mukaan.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

Pohja

1.000 kg
0.010 kg
punaista elintarvikeväriä
0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.020 kg
kaakaojauhetta
0.020 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.266 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
3.111 kg (3 kpl à 1.037 kg)

Täyte & kuorrute

1.500 kg
0.600 kg
2.100 kg (3 kpl à 0.700 kg)

Koristelu

0.240 kg
Valio berry curd täytettä
0.300 kg
0.002 kg
punaista elintarvikeväriä
0.542 kg (3 kpl à 0.181 kg)
5.753 kg (3 kpl à 1.918 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Lämmitä Barista ja sekoita pastaväri sekaan.
  3. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin.
  4. Annostele massa mataliin ø 22 cm:n vuokiin. (6kpl)
  5. Paista 180°C:ssa n. 25 min. Jäähdytä pohja.
  6. Kuorrute

  7. Vaahdota vispikerma.
  8. Lisää vanilja-tuorejuustotäyte ja sekoita tasaiseksi.
  9. Levitä kuorrute kakun pintaan ohuelti.
  10. Kokoaminen

  11. Leikkaa pohja kolmeen osaan.
  12. Täytä ja kuorruta Vanilja-tuorejuustokermalla.
  13. Koristelu

  14. Kuvioi kakun pinta berry curdilla pursottaen.
  15. Lämmitä kirkaskuumahyytelö 70 asteiseksi ja värjää punaiseksi.
  16. Anna jäähtyä alle 40 asteiseksi välillä sekoitellen.
  17. Vala hyytelö pintaan kakkurenkaalla rajaten.
  18. Pursota kakun yläreunaan kranssimainen koristelu ja muruta reunat jauhetuilla red velvet-pohja muruilla.
kpl
g
4.8 kg
307 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
307 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.