Red Velvet-juustokakku

Valio Food Solutions

Red Velvet-juustokakku

Klassikko leivonnainen, jonka tuhti pohja ja suussasulava tuorejuustojuustotäyte muodostaa herkullisen yhdistelmän. Ja vieläpä helppo ja nopea valmistaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 kpl

Pohja

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.020 kg
vaniljasokeria
0.070 kg
kaakaojauhetta
0.013 kg
suolaa
0.020 kg
ruokasoodaa
0.020 kg
leivinjauhetta
0.200 kg
kananmunia
0.270 kg
0.030 kg
0.001 kg
punaista elintarvikeväriä
0.800 kg
vettä
3.149 kg (40 kpl à 0.079 kg)

Juustotäyte

0.800 kg
0.800 kg
0.480 kg
2.080 kg (40 kpl à 0.052 kg)
5.229 kg (40 kpl à 0.131 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin.
  3. Lisää nesteet, sulatettu voi , kananmunat ja etikka ja sekoita tasaiseksi
  4. Annostele 58 x43 cm vuokaan.
  5. Paista 180 asteessa n. 35 min.
  6. Jäähdytä .
  7. Täyttäminen

  8. Leikkaa pohja kuuteen osaan.
  9. Vaahdota täytettä varten kerma ja lisää tuorejuusto ja vaniljakreemi. Sekoita tasaiseksi.
  10. Levitä täytettä väliin ja kerros päälle.
  11. Paloittele tangot leivoksiksi.
  12. Koriste haluamallasi tavalla.
kpl
g
5.2 kg
292 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
292 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
292 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.