Red Velvet-juustokakku

Red Velvet-juustokakku

Teollisuus
292 kcal / 100g
Klassikko leivonnainen, jonka tuhti pohja ja suussasulava tuorejuustojuustotäyte muodostaa herkullisen yhdistelmän. Ja vieläpä helppo ja nopea valmistaa.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,950 kg vehnäjauhoja
0,755 kg sokeria
0,020 kg vaniljasokeria
0,070 kg kaakaojauhetta
0,013 kg suolaa
0,020 kg ruokasoodaa
0,020 kg leivinjauhetta
0,200 kg kananmunia
0,270 kg Valio voita
0,030 kg väkiviinaetikkaa
0,001 kg punaista elintarvikeväriä
0,800 kg vettä
3,149 kg 40 kpl á 0,079 kg
Juustotäyte
0,800 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,800 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,480 kg Valio vaniljakreemitäytettä
2,080 kg 40 kpl á 0,052 kg
5,229 kg 40 kpl á 0,131 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita kuivat aineet sekaisin.

  • Lisää nesteet, sulatettu voi , kananmunat ja etikka ja sekoita tasaiseksi

  • Annostele 58 x43 cm vuokaan.

  • Paista 180 asteessa n. 35 min.

  • Jäähdytä .

Täyttäminen
  • Leikkaa pohja kuuteen osaan.

  • Vaahdota täytettä varten kerma ja lisää tuorejuusto ja vaniljakreemi. Sekoita tasaiseksi.

  • Levitä täytettä väliin ja kerros päälle.

  • Paloittele tangot leivoksiksi.

  • Koriste haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!