Reuben Sandwich

Valio Food Solutions

Reuben Sandwich

Olipa Reubenin alkuperä sitten New Yorkista tai Nebraskasta, niin yksi asia on varmaa - kylmäksi se ei jätä ketään. Syntisen hyvä yhdistelmä Mustaleima™ juustoa, hapankaalia ja pastramia toimii joka kerta!

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset18 annosta

3.480 kg
1.800 kg
härkäpastramia
0.900 kg
hapankaalia
0.900 kg
0.500 kg
0.500 kg
majoneesia
0.125 kg
kurkkusalaattia
0.125 kg
ketsuppia
0.020 kg
sitruunamehua
0.150 kg
Worcestershire-kastiketta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuumenna voi hitaasti kattilassa 160 °C:seen. Kun voi on saavuttanut oikean lämpötilan, siivilöi välittömästi harson läpi toiseen astiaan. Anna jäähtyä hetki.
  2. Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti, ketsuppi, sitruunamehu jaWorcestershire-kastike sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Jaa rouhepalalevy kolmeen osaan. Halkaise osat ja voitele leikkuupinnat ruskistetulla voilla.
  4. Täytä leivät maustetulla majoneesilla, pastramilla, hapankaalilla, ja Mustaleimalla. Grillaa painoparillassa, kunnes juusto on sulanut.
kpl
g
8.1 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›