Olipa Reubenin alkuperä sitten New Yorkista tai Nebraskasta, niin yksi asia on varmaa - kylmäksi se ei jätä ketään. Syntisen hyvä yhdistelmä Mustaleima™ juustoa, hapankaalia ja pastramia toimii joka kerta!
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Olipa Reubenin alkuperä sitten New Yorkista tai Nebraskasta, niin yksi asia on varmaa - kylmäksi se ei jätä ketään. Syntisen hyvä yhdistelmä Mustaleima™ juustoa, hapankaalia ja pastramia toimii joka kerta!
3.480 kg | |
1.800 kg | härkäpastramia |
0.900 kg | hapankaalia |
0.900 kg | |
0.500 kg | |
0.500 kg | majoneesia |
0.125 kg | kurkkusalaattia |
0.125 kg | ketsuppia |
0.020 kg | sitruunamehua |
0.150 kg | Worcestershire-kastiketta |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.