Reuben Sandwich

Reuben Sandwich

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
256 kcal / 100g
Olipa Reubenin alkuperä sitten New Yorkista tai Nebraskasta, niin yksi asia on varmaa - kylmäksi se ei jätä ketään. Syntisen hyvä yhdistelmä Mustaleima™ juustoa, hapankaalia ja pastramia toimii joka kerta!
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,480 kg Valio rouhepaloja
1,800 kg härkäpastramia
0,900 kg hapankaalia
0,900 kg Valio Mustaleima™ juustoa
0,500 kg Valio Eila® voita
0,500 kg majoneesia
0,125 kg kurkkusalaattia
0,125 kg ketsuppia
0,020 kg sitruunamehua
0,150 kg Worcestershire-kastiketta
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuumenna voi hitaasti kattilassa 160 °C:seen. Kun voi on saavuttanut oikean lämpötilan, siivilöi välittömästi harson läpi toiseen astiaan. Anna jäähtyä hetki.

  • Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti, ketsuppi, sitruunamehu jaWorcestershire-kastike sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Jaa rouhepalalevy kolmeen osaan. Halkaise osat ja voitele leikkuupinnat ruskistetulla voilla.

  • Täytä leivät maustetulla majoneesilla, pastramilla, hapankaalilla, ja Mustaleimalla. Grillaa painoparillassa, kunnes juusto on sulanut.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!