Ribs-leipä

Ribs-leipä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ribs-leipä

Ainekset9 annosta

1.500 kg
porsaan ribsejä
0.005 kg
savupaprikajauhetta
0.010 kg
kuivattua timjamia
0.005 kg
kuivattua oreganoa
0.015 kg
fenkolinsiemeniä
0.050 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

1.160 kg
0.200 kg
salaattisekoitusta
0.200 kg
barbeque-kastiketta

Kastike

0.320 kg
kaalia raastettuna
0.160 kg
porkkanaa raastettuna
0.100 kg
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Hiero kaikki mausteet ribsien pintaan.
  2. Kypsennä ribsit uunissa 110°C n 4 tuntia, tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa helposti luista
  3. Revi lihat luista ja sekoita barbequekastikkeen joukkoon.
  4. Salaatti

  5. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin.
  6. Kokoa sämpylät leikkaamalla pehmosämpylät kolmeen osaan.
  7. Vinkki: Voit käyttää sämpylöissä mitä tahansa kypsää naudanlihaa, jonka voit käyttää hävikin minimoimiseksi
kpl
g
3.8 kg
337 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
337 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
337 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.