Riisivanukas kirsikkahillolla ja sokeroiduilla manteleilla

Riisivanukas kirsikkahillolla ja sokeroiduilla manteleilla
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Riisivanukas kirsikkahillolla ja sokeroiduilla manteleilla

Riisivanukas kirsikkahillolla ja sokeroiduilla manteleilla

Joulun herkullinen jälkiruoka tuunataan riisipuurosta. Annos nautitaan kirsikkahillon ja sokeroitujen manteleiden kera. Jälkiruoka sopii sekä à la carteen että noutopöytään.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Riisivanukas

1.500 kg
vettä
0.220 kg
puuroriisiä
0.004 kg
suolaa
0.300 kg
0.050 kg
sitruunamehua

Sokeroidut mantelit

0.100 kg
kuorellisia manteleita
0.100 kg
fariinisokeria
0.050 kg
vettä
0.002 kg
vaniljasokeria
0.002 kg
kanelia

Lisäksi

0.200 kg
kirsikkahilloa , esim. St. Dalfour

Ohje

  1. Riisivanukas

  2. Keitä riisit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, noin 40 minuuttia. Jäähdytä. Vaahdota vispikerma, mausta sitruunamehulla ja sekoita jäähtyneen puuron joukkoon. Annostele annoskulhoihin tai tarjoilukulhoon. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
  3. Sokeroidut mantelit

  4. Sekoita pannulla sokeri, vesi ja mausteet. Kiehauta, lisää mantelit ja hämmennä noin viisi minuuttia kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Levitä mantelit leivinpaperille uuninpellille ja paahda uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja erottele mantelit toisistaan.
  5. Kokoaminen

  6. Lisää riisivanukkaiden pinnalle kirsikkahilloa ja sokeroituja manteleita.
kpl
g
1.8 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.