Joulun herkullinen jälkiruoka tuunataan riisipuurosta. Annos nautitaan kirsikkahillon ja sokeroitujen manteleiden kera. Jälkiruoka sopii sekä à la carteen että noutopöytään.
Aimo yhteistyöresepti
Joulun herkullinen jälkiruoka tuunataan riisipuurosta. Annos nautitaan kirsikkahillon ja sokeroitujen manteleiden kera. Jälkiruoka sopii sekä à la carteen että noutopöytään.
Riisivanukas | |
---|---|
1.500 kg | vettä |
0.220 kg | puuroriisiä |
0.004 kg | suolaa |
0.300 kg | |
0.050 kg | sitruunamehua |
Sokeroidut mantelit | |
0.100 kg | kuorellisia manteleita |
0.100 kg | fariinisokeria |
0.050 kg | vettä |
0.002 kg | vaniljasokeria |
0.002 kg | kanelia |
Lisäksi | |
0.200 kg | kirsikkahilloa , esim. St. Dalfour |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.