Riisivatruska-flatbreadit

Riisivatruska-flatbreadit
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Riisivatruska-flatbreadit

Riisivatruska-flatbreadit

Riisivatruskat toimivat myös flatbreadtyyppisinä avoleipinä. Erinomaisen kokoisia vitriiniin tai kahvi- ja kokoustarjoiluihin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

Lohi

0.900 kg
0.300 kg
0.030 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
sitruunan kuori
0.400 kg
graavilohta
0.276 kg
mummonkurkkuja

Palsternakka

0.900 kg
0.200 kg
majoneesia
0.050 kg
0.004 kg
tryffeliöljyä
0.225 kg
palsternakkaa , paahdettuna ja paloiteltuna
0.300 kg
pikkelöityä punasipulia

Ohje

  1. Aja valutettu salaattijuusto kutterissa tahnaksi ja mausta tillillä ja sitruunankuorella.
  2. Mausta majoneesi Mustaleimaraasteella ja tryffeliöljyllä.
  3. Päällystä sulatetut riisivatruskat salaattijuustotahnalla, graavilohella ja mummonkurkuilla, tai Mustaleima-tryffelimajoneesilla, paahdetulla palsternakalla ja pikkelöidyllä punasipulilla.
kpl
g
3.6 kg
189 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
189 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.