Siirry sisältöön
Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Ainekset

  • 0,200 kg ruis-perunataikinaa

Täyte

Vuonankaalisalaatti

  • 0,200 kg vuonankaalia
  • 0,050 kg marinoitua punasipulia
  • 0,030 kg hienonnettua persiljaa
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg oliiviöljyä
  • 0 kg parmesaania

Ohje

  1. Hienonna punasipuli ja cocktailkurkut. Sekoita joukkoon riistarouhe, koskenlaskija-juusto ja mausteet. Sekoita kanamunat, kerma ja maito keskenään ja lisää massan joukkoon.
  2. Muotoile taikinasta kuusi pientä piirakkaa ja lisää täyte. Paista 175 astessa n. 25 min tai kunnes piirakat ovat kypsiä.
  3. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoa piirakan kanssa.


  4. Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 393 kcal
Proteiini 23,1 g
Hiilihydraatti 20,1 g
Rasva 23,8 g
Tyydyttynyt rasva 11,4 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 1,5 g
Kalsium 212,9 mg
D-vitamiini 0,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 8,8 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • parmesaania
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search