Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Valio Food Solutions

Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Ainekset6 annosta

0.200 kg
ruis-perunataikinaa

Täyte

0.042 kg
punasipulia
0.050 kg
cocktailkurkkuja
0.300 kg
riistarouhetta
0.100 kg
0.000 kg
ruohosipulia
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria
0.100 kg
kananmunaa
0.200 kg
0.200 kg

Vuonankaalisalaatti

0.200 kg
vuonankaalia
0.042 kg
marinoitua punasipulia
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
parmesaania

Ohje

  1. Hienonna punasipuli ja cocktailkurkut. Sekoita joukkoon riistarouhe, koskenlaskija-juusto ja mausteet. Sekoita kanamunat, kerma ja maito keskenään ja lisää massan joukkoon.
  2. Muotoile taikinasta kuusi pientä piirakkaa ja lisää täyte. Paista 175 astessa n. 25 min tai kunnes piirakat ovat kypsiä.
  3. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoa piirakan kanssa.
  4. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.5 kg
157 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
157 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.