Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Riista-puolukkawrappi
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Riista-puolukkawrappi
Riista-puolukkawrappi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annos
0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg
Täytteeksi
0.200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.160 kg
riistarouhetta
0.050 kg
Valio AURA® murua
0.055 kg
tuoretta kurkkua
0.068 kg
salaattia
0.080 kg
Valio puolukkatäytettä
0.005 kg
tuoretta ruohosipulia
Ohje
Sulata Valio GN-pizzapohja muovin alla.
Levitä Valio Viola® maustamaton tuorejuusto pizzapohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä täytteen aineet tuorejuuston päälle. Rullaa tiukaksi rullaksi.
Leikkaa rulla haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Laktoositon
216
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 12 / 4,08 kg
Valio Viola® 3,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio puolukkatäyte 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
216 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
216 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy