Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Riista-puolukkawrappi
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Riista-puolukkawrappi
Riista-puolukkawrappi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
1 annos
0.340 kg
Valio GN -pizzapohja
Täytteeksi
0.200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.160 kg
riistarouhetta
0.050 kg
Valio AURA® murua
0.055 kg
tuoretta kurkkua
0.068 kg
salaattia
0.080 kg
Valio puolukkatäytettä
0.005 kg
tuoretta ruohosipulia
Ohje
Sulata perunarieska muovin alla.
Levitä tuorejuusto rieskalle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä täytteen aineet tuorejuuston päälle. Rullaa rieska tiukaksi rullaksi.
Leikkaa rulla haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Laktoositon
210
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 15 / 5,1 kg
Valio Viola® 3,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio puolukkatäyte 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
210 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
210 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy