Riistainen punajuurisalaatti

Valio Food Solutions

Riistainen punajuurisalaatti

Ainekset40 annosta

0.010 kg
0.300 kg
0.500 kg
riistarouhetta sulatettuna
2.500 kg
0.020 kg
sormisuolaa
0.004 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.150 kg
hasselpähkinärouhetta
1.000 kg

Lisäksi

0.400 kg
jääsalaattia
0.255 kg
rucolaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit kypsäksi pannulla Oivariini rasvassa. Lisää riistarouhe. Kuumenna ja jäähdytä.
  2. Paahda punajuurisuikaleita n. 8 min. uunissa 200 asteessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon muut aineet.
  4. Kokoa salaatti kerroksittain jääsalaatin kanssa ja viimeistele rucolalla.
kpl
g
5.0 kg
73 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
73 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›