Riistainen punajuurisalaatti

Riistainen punajuurisalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Riistainen punajuurisalaatti

Riistainen punajuurisalaatti

Ainekset40 annosta

0.010 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
riistarouhetta sulatettuna
2.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.020 kg
sormisuolaa
0.004 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.150 kg
hasselpähkinärouhetta
1.000 kg

Lisäksi

0.400 kg
jääsalaattia
0.255 kg
rucolaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit kypsäksi pannulla Oivariini rasvassa. Lisää riistarouhe. Kuumenna ja jäähdytä.
  2. Paahda punajuurisuikaleita n. 8 min. uunissa 200 asteessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon muut aineet.
  4. Kokoa salaatti kerroksittain jääsalaatin kanssa ja viimeistele rucolalla.
kpl
g
5.0 kg
73 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
73 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.