Riistamousset

Riistamousset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Riistamousset

Riistamousset

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Mousse

0.010 kg
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.500 kg
0.250 kg
riistarouhetta sulatettuna
0.002 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.004 kg
liivatelehti
0.005 kg
sitruunamehua

Päälle

0.150 kg
Valio karpalotäytettä

Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.
  2. Mousse

  3. Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
  4. Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
  5. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti hyvin puristettuna kuumaan mehuun.
  6. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  7. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle ja koristele karpalotäytteellä. Laita astiat kylmään.
kpl
g
1.6 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.