Riistamousset

Riistamousset

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
274 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,400 kg Valio ruiskiekkoja
Mousse
0,010 kg Valio Eila® voita
0,150 kg Food Service sipulikuutioita
0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
0,500 kg Valio smetanaa laktoositon vaahdotettuna
0,250 kg riistarouhetta sulatettuna
0,002 kg suolaa
  mustapippuria myllystä
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon vaahdotettuna
0,004 kg liivatelehti
0,005 kg sitruunamehua
Päälle
0,150 kg Valio karpalotäytettä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.

Mousse
  • Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.

  • Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.

  • Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti hyvin puristettuna kuumaan mehuun.

  • Lisää mehu ohuena nauhana massaan.

  • Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle ja koristele karpalotäytteellä. Laita astiat kylmään.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!