Ristikko-rahkapiirakka

Ristikko-rahkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Ristikko-rahkapiirakka

Ristikko-rahkapiirakka

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (12 kpl à 0.428 kg)

Rahkatäyte

2.500 kg
0.625 kg
sokeria
0.625 kg
kananmunia
0.175 kg
0.300 kg
4.225 kg (12 kpl à 0.352 kg)
9.365 kg (12 kpl à 0.780 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Vuoraa taikinalla Ø 22 cm:n vuoka. Nostata vuoat.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokeri, munat kreemijauhe ja sulatettu voi.
  4. Voitele nousseiden vuokien reunat ja täytä rahkatäytteellä. Tee pullataikinasta ristikko piirakoiden pinnalle. Anna piirakoiden nousta 30 minuuttia.
  5. Voitele vielä piirakoiden pintaristikko munalla ja paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
kpl
g
9.0 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.