Ristikkopiirakka

Ristikkopiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Ristikkopiirakka

Ristikkopiirakka

Ainekset18 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (18 kpl à 0.284 kg)

Täyte

3.060 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
3.060 kg (18 kpl à 0.170 kg)
8.175 kg (18 kpl à 0.454 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja vuoraa sillä 11x25 cm:n vuokat. Jätä taikinaa 750 g ristikkoa varten. Nostata vuokat.
  3. Voitele reunat kananmunalla ja levitä piirakoiden pinnalle tasainen kerros mansikka-raparperitäytettä.
  4. Tee pullataikinasta ristikko piirakakoiden pinnalle ja voitele kananmunalla.
  5. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
kpl
g
8.0 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.