Ritarin pekonimuffinit

Valio Food Solutions

Ritarin pekonimuffinit

Ainekset10 annosta

0.700 kg
vaaleaa paahtoleipää
0.150 kg
pekonia
0.100 kg
herkkusieniä (viipaleina)
0.010 kg
mustapippuria
0.080 kg
0.200 kg
0.489 kg
kananmunia
0.200 kg

Ohje

  1. Kanttaa paahtoleivät. Leikkaa palat kulmasta puoliksi eli kolmioiksi. Kostuta palat maidolla ja vuoraa teflonmuffinivuoan kolot leivällä. Yhteen koloon menee 2 paahtoleipää.
  2. Paista viipaloitu pekoni, sipuli ja sienet. Mausta pippurilla.
  3. Jaa täyte vuokiin ja lisää juustoraaste. Riko varovasti yksi kananmuna jokaiseen vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 10 - 15 minuuttia, kunnes kananmuna on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
kpl
g
1.9 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.