Rommileivos

Rommileivos

Teollisuus
365 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,290 kg Valio tummaa vetopohjaa laktoositon
1,290 kg 6 kpl á 0,215 kg
Kostutukseen
0,350 kg vettä
0,050 kg sokeria
0,050 kg rommia
0,450 kg 6 kpl á 0,075 kg
Suklaakreemi
0,750 kg Valio suolatonta voita
0,250 kg Valio vaniljakreemijauhetta
0,500 kg vettä
0,375 kg tummaa suklaata
0,050 kg rommia
1,925 kg 6 kpl á 0,321 kg
Täyte
1,080 kg Valio aprikoositäytettä
1,080 kg 6 kpl á 0,180 kg
Kuorrutus
0,800 kg tummaa suklaata
0,800 kg 6 kpl á 0,133 kg
5,545 kg 6 kpl á 0,924 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.

  • Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä.

  • Päällystä pohjustus suklaakreemillä. Anna vetäytyä jääkaapissa.

  • Leikkaa pohja 6 x 6 cm:n paloiksi ja kuorruta suklaalla.

  • Spritsaa voikreemillä pinnalle R-kirjain

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!