Rommileivos

Rommileivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Rommileivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

1.290 kg
1.290 kg (6 kpl à 0.215 kg)

Kostutukseen

0.350 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
rommia
0.450 kg (6 kpl à 0.075 kg)

Suklaakreemi

0.750 kg
0.250 kg
Valio vaniljakreemijauhetta
0.500 kg
vettä
0.375 kg
tummaa suklaata
0.050 kg
rommia
1.925 kg (6 kpl à 0.321 kg)

Täyte

1.080 kg
1.080 kg (6 kpl à 0.180 kg)

Kuorrutus

0.800 kg
tummaa suklaata
0.800 kg (6 kpl à 0.133 kg)
5.545 kg (6 kpl à 0.924 kg)

Ohje

  1. Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
  2. Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä.
  3. Päällystä pohjustus suklaakreemillä. Anna vetäytyä jääkaapissa.
  4. Leikkaa pohja 6 x 6 cm:n paloiksi ja kuorruta suklaalla.
  5. Spritsaa voikreemillä pinnalle R-kirjain
kpl
g
5.7 kg
363 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
363 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
363 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›