Rommitynnyri

Rommitynnyri
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rommitynnyri

Rommitynnyri

Ainekset6 kpl

Pohja

0.860 kg
0.860 kg (6 kpl à 0.143 kg)

Kostutukseen

0.350 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
rommia
0.450 kg (6 kpl à 0.075 kg)

Suklaakreemi

0.750 kg
0.250 kg
0.500 kg
vettä
0.375 kg
tummaa suklaata
1.875 kg (6 kpl à 0.313 kg)

Täyte

1.080 kg
1.080 kg (6 kpl à 0.180 kg)

Koristeluun

0.150 kg
marsipaania
0.180 kg
stroisselia
0.330 kg (6 kpl à 0.055 kg)
4.595 kg (6 kpl à 0.766 kg)

Ohje

  1. Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
  2. Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
  3. Päällystä tortut suklaakreemillä. Muotoile pinta "laudoiksi". Leikkaa tortut kolmeen osaan. Päällystä kreemillä torttujen päät ja päällystä suklaastroisselilla
  4. Tee ruskeasta marsipaanista pannat ja tappi. Laita pinnalle isänpäivä oblaatti.
kpl
g
4.6 kg
350 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
350 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
350 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.