Roseepippurisilakat

Valio Food Solutions

Roseepippurisilakat

Ainekset16 annosta

1.000 kg

Liemi

0.400 kg
vettä
0.200 kg
väkiviinaetikkaa
0.023 kg
suolaa
0.070 kg
sokeria

Kastike

0.500 kg
0.030 kg
sitruunamehua
0.014 kg
rosépippuria
0.030 kg
sokeria
0.012 kg
suolaa

Ohje

  1. Sulata silakkafileet yön yli kylmässä. Valmista liemi. Liota suola ja sokeri vesi-väkiviinaseokseen. Leikkaa sulatetut ja valutetut silakkafileet paloiksi. Lisää palat liemen joukkoon. Anna marinoitua yön yli kylmässä.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada kaloista liemi pois ja lisää palat kastikkeen joukkoon. Jäähdytä kylmässä ja tarjoile kalapöydässä.
kpl
g
1.4 kg
170 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
170 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.