Siirry sisältöön
Roseepippurisilakat

Roseepippurisilakat

Roseepippurisilakat

Ainekset

  • 1,000 kg silakkafileitä, pakaste

Liemi

  • 0,400 kg vettä
  • 0,200 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,023 kg suolaa
  • 0,070 kg sokeria

Kastike


Ohje

  1. Sulata silakkafileet yön yli kylmässä. Valmista liemi. Liota suola ja sokeri vesi-väkiviinaseokseen. Leikkaa sulatetut ja valutetut silakkafileet paloiksi. Lisää palat liemen joukkoon. Anna marinoitua yön yli kylmässä.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada kaloista liemi pois ja lisää palat kastikkeen joukkoon. Jäähdytä kylmässä ja tarjoile kalapöydässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 244 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 18,7 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 2,3 g
Kalsium 80,7 mg
D-vitamiini 11,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 21,3 g
Tyydyttynyt rasva 10,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 2,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search