Rosmariinissa haudutetut kasviskaalikääryleet

Rosmariinissa haudutetut kasviskaalikääryleet
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rosmariinissa haudutetut kasviskaalikääryleet

Rosmariinissa haudutetut kasviskaalikääryleet

Ainekset100 annosta

20.000 kg
0.600 kg
0.600 kg
tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
0.020 kg
rosmariinia

Ohje

  1. Sekoita Oivariinista, siirapista ja rosmariinista maustekastike. Poista kasviskaalikääryleistä kartonkikansi. Valuta maustekastiketta kääryleiden pinnalle. Kuumenna peitettynä kiertoilmauunissa 160 asteessa noin 1 h 40 min tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 40 minuuttia (kosteus 60 %). Tarjoile puolukkasalsan ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Lisukkeeksi
Puolukkasalsa
kpl
g
20.0 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.