Rosolli

Rosolli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rosolli

Ainekset50 annosta

1.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
1.200 kg
porkkanasuikaleita, pakaste
1.500 kg
peruna-sipulisekoitusta
0.750 kg
0.750 kg
maustekurkkukuutioita

Kastike

0.250 kg
0.500 kg
0.003 kg
suolaa
0.032 kg
makeaa sinappia
0.015 kg
väkiviinaetikkaa

Koristeluun

0.200 kg
auringonkukansiemeniä paahdettuna
1.000 kg

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita 12 min ja porkkanasuikaleita ja peruna-sipulisekoitusta 3 min. Laita tarjolle kerroksittain GN 1/1-65 -astiaan omenakuutioiden ja maustekurkkukuutioiden kanssa. Koristele paahdetuilla siemenillä ja raejuustolla.
  2. Mausta kermaviili tai ruokajogurtti ja lisää joukkoon vaahdotettu kerma. Tarjoa leivän kanssa.
kpl
g
8.0 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.