Rosollipiirakka

Rosollipiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rosollipiirakka

Rosollipiirakka

Ainekset12 annosta

Pohja

0.200 kg
0.300 kg
0.280 kg
kaurahiutaleita
0.200 kg
vehnäjauhoja
0.008 kg
leivinjauhetta
0.005 kg
suolaa

Täyte

0.300 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.240 kg
porkkanasuikaleita, pakaste
0.300 kg
peruna-sipulisekoitusta
0.300 kg
0.100 kg
maustekurkkua kuutioina
0.200 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.300 kg

Pinnalle

0.000 kg
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-20 -astiaan. Höyrykypsennä kasviksia 5 min ja jäähdytä.
  2. Sekoita kasvisten sekaan omena- ja maustekurkkukuutiot, AURA muru sekä mustapippuri. Levitä seos piirastaikinan pohjalle ja kaada päälle lopuksi Ruoka 13%. Paista piirakkaa 165 asteessa n. 30 min.
  3. Ripottele valmiin piirakan päälle hienonnettua tuoretta persiljaa. Tarjoa esim. kasvisruokavaihtoehtona etikkapunajuuriliemellä värjätyn ja valkopippurilla maustetun Valio ruokajogurtin kanssa
kpl
g
2.0 kg
186 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
186 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.