Rosollivuoka

Rosollivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rosollivuoka

Rosollivuoka

Ainekset34 annosta

1.250 kg
Valio punajuurisuikaleita
1.000 kg
porkkanasuikaleita, pakaste
1.250 kg
peruna-sipulisekoitusta
0.300 kg
kurkkusalaattia

Liemi

1.000 kg
0.130 kg
vehnäjauhoja
0.800 kg
0.001 kg
valkopippuria
0.006 kg
suolaa

Ohje

  1. Sekoita voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kasvikset ja kurkkusalaatti.
  2. Sekoita liemen ainekset ja kaada astiaan.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
kpl
g
5.1 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.