Rosollivuoka

Valio Food Solutions

Rosollivuoka

Ainekset34 annosta

1.250 kg
1.250 kg
1.250 kg
0.300 kg
kurkkusalaattia

Liemi

1.000 kg
0.130 kg
vehnäjauhoja
0.800 kg
0.001 kg
valkopippuria
0.006 kg
suolaa

Ohje

  1. Sekoita voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kasvikset ja kurkkusalaatti.
  2. Sekoita liemen ainekset ja kaada astiaan.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
kpl
g
5.1 kg
86 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
86 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.