Runsaasti siemeniä ja rouheita sisältävä kroissant, jossa valmistus hieman eritavalla. Rouheet lisätään taikinaan vasta ylöslyönti vaiheessa. Näin lehtevyys säilyy taikinassa paremmin.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Runsaasti siemeniä ja rouheita sisältävä kroissant, jossa valmistus hieman eritavalla. Rouheet lisätään taikinaan vasta ylöslyönti vaiheessa. Näin lehtevyys säilyy taikinassa paremmin.
Esitaikina | |
---|---|
0.500 kg | vettä |
0.050 kg | hiivaa |
0.500 kg | vehnäjauhoja |
1.050 kg (75 kpl à 0.014 kg) | |
Taikina | |
1.050 kg | esitaikinaa |
0.500 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.045 kg | suolaa |
0.050 kg | sokeria |
0.100 kg | hiivaa |
0.200 kg | kananmunia |
0.100 kg | |
1.400 kg | vehnäjauhoja |
0.050 kg | SUPERMALT MIX |
1.500 kg | |
5.095 kg (75 kpl à 0.068 kg) | |
Pinnalle | |
0.680 kg | SEASONS BLEND |
0.680 kg (75 kpl à 0.009 kg) | |
6.825 kg (75 kpl à 0.091 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.