Rouheinen rahkasämpylä

Rouheinen rahkasämpylä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rouheinen rahkasämpylä

Rouheinen rahkasämpylä

Ainekset41 kpl

0.700 kg
vettä
0.300 kg
0.025 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.080 kg
0.300 kg
ruisrouhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.485 kg (41 kpl à 0.061 kg)
2.485 kg (41 kpl à 0.061 kg)

Ohje

  1. Sekoita rouheet kuumaan veteen ja anna liota noin 1 tunti.
  2. Lisää joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia sämpylöitä
  4. Nostata sämpylät ja paista 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
2.5 kg
221 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
221 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.