Rucolapasta

Rucolapasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rucolapasta

Ainekset8 annosta

0.500 kg
tuorepastaa tai nauhapastaa

Kastike

0.090 kg
1.000 kg
vettä
0.065 kg
vehnäjauhoja
0.400 kg
0.051 kg
rucolaa
0.021 kg
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
rucolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi. Valuta.
  2. Sekoita kattilassa kylmään veteen maitojauhe ja vehnäjauhot. Kuumenna muutama minuutti. Sulata joukkoon juustoraaste voimakkaasti sekoittaen.
  3. Kun juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista, yhdistä keskenään keitetty pasta ja kastike. Lisää yrtit ja sekoita varovasti.
  4. Rouhi annoksen pinnalle mustapippuria ja koristele rucolalla.
  5. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
2.1 kg
158 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
158 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.