Siirry sisältöön
Rucolapasta

Rucolapasta

Rucolapasta

Ainekset

  • 0,500 kg tuorepastaa tai nauhapastaa

Kastike

Tarjoiluun

  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg rucolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi. Valuta.
  2. Sekoita kattilassa kylmään veteen maitojauhe ja vehnäjauhot. Kuumenna muutama minuutti. Sulata joukkoon juustoraaste voimakkaasti sekoittaen.
  3. Kun juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista, yhdistä keskenään keitetty pasta ja kastike. Lisää yrtit ja sekoita varovasti.
  4. Rouhi annoksen pinnalle mustapippuria ja koristele rucolalla.

Vinkki

KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 420 kcal
Proteiini 27,4 g
Hiilihydraatti 53,6 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 0,6 g
Kalsium 691,8 mg
D-vitamiini 1,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatti 20,5 g
Rasva 3,6 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
  • rucolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search