Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Ruis-juuresvuoka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Ruis-juuresvuoka
Ruis-juuresvuoka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
24 annosta
0.050 kg
Valio voita
2.500 kg
keittojuureksia, pakaste
0.009 kg
yrttimausteseosta
0.100 kg
juoksevaa hunajaa
Pinnalle
0.150 kg
hapankorppuja
Ohje
Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Pyöräytä sulatetut juurekset voisulassa. Sekoita mausteet joukkoon.
Levitä pinnalle hapankorppuviipaleet paloiteltuna.
Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.4 kg
Kasvis (lakto-ovo)
78
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Ravintosisältö annoksessa
Energia
78 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
78 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy