Siirry sisältöön
Ruis-juuresvuoka

Ruis-juuresvuoka

Ruis-juuresvuoka

Ainekset

  • 0,050 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,500 kg keittojuureksia, pakaste
  • 0,009 kg yrttimausteseosta
  • 0,100 kg juoksevaa hunajaa

Pinnalle

  • 0,150 kg hapankorppuja

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Pyöräytä sulatetut juurekset voisulassa. Sekoita mausteet joukkoon.
  2. Levitä pinnalle hapankorppuviipaleet paloiteltuna.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 92 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 14,3 g
Rasva 2,1 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 0,2 g
Kalsium 39,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 2,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search