Ruis-juuresvuoka

Valio Food Solutions

Ruis-juuresvuoka

Ainekset24 annosta

0.050 kg
2.500 kg
0.009 kg
yrttimausteseosta
0.100 kg
juoksevaa hunajaa

Pinnalle

0.150 kg
hapankorppuja

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Pyöräytä sulatetut juurekset voisulassa. Sekoita mausteet joukkoon.
  2. Levitä pinnalle hapankorppuviipaleet paloiteltuna.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia.
kpl
g
2.4 kg
71 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
71 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.