Ruis-puolukkapuuro

Valio Food Solutions

Ruis-puolukkapuuro

Ainekset15 annosta

0.300 kg
2.000 kg
vettä
0.006 kg
suolaa
0.440 kg
ruisjauhoja
0.255 kg
sokeria

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Survo puolukat kattilan pohjalla. Lisää vesi ja suola. Kuumenna ja vatkaa ruisjauhot joukkoon. Hauduta puuroa välillä sekoittaen noin tunti.
  2. Mausta puuro lopuksi sokerilla. Tarjoa kylmän maidon kanssa.
kpl
g
2.4 kg
86 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
86 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›