Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Ruis-puolukkapuuro
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Ruis-puolukkapuuro
Ruis-puolukkapuuro
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
15 annosta
0.300 kg
Valio puolukoita
2.000 kg
vettä
0.006 kg
suolaa
0.440 kg
ruisjauhoja
0.255 kg
sokeria
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio maitoa
Ohje
Survo puolukat kattilan pohjalla. Lisää vesi ja suola. Kuumenna ja vatkaa ruisjauhot joukkoon. Hauduta puuroa välillä sekoittaen noin tunti.
Mausta puuro lopuksi sokerilla. Tarjoa kylmän maidon kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.4 kg
Laktoositon
87
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio puolukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vapaan lehmän rasvaton maito 1 l
Ravintosisältö annoksessa
Energia
87 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
87 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›