Ruiscroissanteissa ruista on jauhoina, maltaana ja hiutaleina. Kaksivärisyys ja rukiinen suutuntuma syntyvät siitä, että taikinan pintaan on kaulittu karjalanpiirakan kuoritaikinaa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Ruiscroissanteissa ruista on jauhoina, maltaana ja hiutaleina. Kaksivärisyys ja rukiinen suutuntuma syntyvät siitä, että taikinan pintaan on kaulittu karjalanpiirakan kuoritaikinaa.
Croissanttaikina | |
---|---|
0.900 kg | vettä |
0.100 kg | SUPERMALT MIX |
0.040 kg | suolaa |
0.150 kg | tummaa siirappia |
0.100 kg | hiivaa |
0.200 kg | kananmunia |
0.100 kg | |
0.200 kg | ruisjauhoja |
1.900 kg | vehnäjauhoja |
3.690 kg (60 kpl à 0.062 kg) | |
Kaulintaan | |
1.400 kg | |
1.400 kg (60 kpl à 0.023 kg) | |
Ruiskuori | |
0.330 kg | vettä |
0.011 kg | suolaa |
0.390 kg | ruisjauhoja |
0.130 kg | vehnäjauhoja |
0.020 kg | SUPERMALT MIX |
0.881 kg (60 kpl à 0.015 kg) | |
Pinnalle | |
0.200 kg | ruishiutaleita |
0.200 kg (60 kpl à 0.003 kg) | |
6.171 kg (60 kpl à 0.103 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.