Ruismacaron

Ruismacaron
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ruismacaron

Ainekset20 kpl

0.065 kg
valkuaista
0.150 kg
tomusokeria
0.100 kg
ruisjauhoja
0.010 kg
maissijauhoja

Täyte

0.200 kg

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset kevyesti. Lisää tomusokeri. Vatkaa edelleen, kunnes seos alkaa olla kiinteämpää ja kiiltävää.
  2. Yhdistä ruisjauhot ja maissijauhot keskenään. Sekoita hyvin valkuaisvaahtoon lastalla pyöräyttäen.
  3. Siirrä taikina pursotuspussiin, jossa on pyöreäkärkinen tylla. Pursota pieniä leivospohjia (Ø 2 - 2,5 cm) leivinpaperille pellille. Jätä hiukan leviämisvaraa. Anna leivospohjien kuivahtaa huoneenlämmössä n. 15 min ennen paiston aloittamista.
  4. Paista 150 asteessa 13 - 15 min. (Leivonnaisten ei tarvitse olla sisältä täysin kuivia.)
  5. Jäähdytä pohjat ennenkuin irrotat niitä leivinpaperista.
kpl
g
0.9 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.