Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa

Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa

Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa

Rapeaa kalaa, sopivan tulista jogurttia ja paahdettuja juureksia, toimii! Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Kuorrutettu kala

3.000 kg
seiti selkäfileetä, pakaste
0.200 kg
sinappia
0.300 kg
ruisnachoja

Paprika-srirachajogurtti

0.800 kg
pakaste paprikakuutioita
0.100 kg
oliiviöljyä
1.000 kg
0.100 kg
sriracha-kastiketta

Paahdetut uunijuurekset

4.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.200 kg

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuorrutettu kala

  2. Sulata kalafilepalat yön yli kylmässä ja valuta sulatusnesteet. Voitele kalat sinapilla ja ripottele runsaasti pinnalle murskattuja ruisnachoja.
  3. Paista 250 °C uunissa n. 5-10 min.
  4. Paprika-srirachajogurtti

  5. Paahda paprikoita oliiviöljyn kanssa 250 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä.
  6. Sekoita paahdetut paprikat jogurtin ja sriracha-kastikkeen kanssa tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
  7. Paahdetut uunijuurekset

  8. Paahda juureskuutiot Oivariini rasvan kanssa 200 °C uunissa n. 15 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kuorrutettu kala paprika-srirachajogurtin ja paahdettujen uunijuuresten kanssa.
kpl
g
9.0 kg
95 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
95 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.