Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa

Ruisnachoilla kuorrutettua kalaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
90 kcal / 100g
Rapeaa kalaa, sopivan tulista jogurttia ja paahdettuja juureksia, toimii! Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Kuorrutettu kala
3,000 kg Food Service alaskanseiti selkäfilepaloja
0,200 kg sinappia
0,300 kg ruisnachoja
Paprika-srirachajogurtti
1,000 kg Food Service paprikakuutioita
0,100 kg oliiviöljyä
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,100 kg sriracha-kastiketta
Paahdetut uunijuurekset
4,000 kg Food Service isoja juureskuutioita
0,200 kg Valio Oivariini® juoksevaa
Maustamiseen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Kuorrutettu kala
  • Sulata kalafilepalat yön yli kylmässä ja valuta sulatusnesteet. Voitele kalat sinapilla ja ripottele runsaasti pinnalle murskattuja ruisnachoja.

  • Paista 250 °C uunissa n. 5-10 min.

Paprika-srirachajogurtti
  • Paahda paprikoita oliiviöljyn kanssa 250 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä.

  • Sekoita paahdetut paprikat jogurtin ja sriracha-kastikkeen kanssa tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.

Paahdetut uunijuurekset
  • Paahda juureskuutiot Oivariini rasvan kanssa 200 °C uunissa n. 20-30 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Tarjoile kuorrutettu kala paprika-srirachajogurtin ja paahdettujen uunijuuresten kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!