Rukiinen flatbread katkaravuilla

Rukiinen flatbread katkaravuilla
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rukiinen flatbread katkaravuilla

Rukiinen flatbread katkaravuilla

Taivaallinen kombo Pohjoismaiden parhaista antimista. Paahdetun rukiin, tillin, crème fraîchen, makean punasipulin ja marinoidun katkaravun yhdistelmä toimii taatusti joka kerta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.100 kg
vuonankaalia
0.600 kg
Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa

Rukiinen flatbread

0.030 kg
hiivaa
0.500 kg
0.125 kg
0.008 kg
suolaa
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.400 kg
ruisjauhoja

Tillicreme

0.200 kg
tuoretta tilliä
0.200 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
oliiviöljyä
0.500 kg
0.050 kg
sitruunamehua

Pikkelöity punasipuli

0.212 kg
punasipulia
0.100 kg
valkoviinietikkaa
0.025 kg
sokeria
0.002 kg
suolaa

Marinoitu katkarapu

0.500 kg
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.010 kg
sitruunamehua
0.010 kg
oliiviöljyä
0.010 kg
tuoretta korianteria

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Rukiinen flatbread

  2. Liota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin.
  3. Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
  4. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  5. Jaa taikina 20 osaan. Taputtele ne n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin.
  6. Paista flatbreadit pannulla tai uunissa 225 °C n. 10 - 12 min.
  7. Tillicreme

  8. Ryöppää tuore tilli reilussa vedessä noin 10 sekunnin ajan ja jäähdytä jäävedessä.
  9. Kuivaa tilli keittiöpyyhkeen sisällä kuivaksi ja aja öljyjen kanssa tehosekoittimessa pyreeksi.
  10. Anna makujen infuusioitua noin 30 minuuttia. Siivilöi liinan läpi.
  11. Vatkaa crème fraîche monitoimikoneessa paksuksi, lisää tilliöljy ja mausta sitruunamehulla, suolalla.
  12. Pikkelöity punasipuli

  13. Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon valkoviinietikka, sokeri ja suola.
  14. Vakumoi.
  15. Marinoitu katkarapu

  16. Sulata katkaravut.
  17. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, hienonnetulla korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.
  18. Kokoaminen

  19. Siivilöi marinoidut punasipulit.
  20. Asettele flatbreadin päälle vuonankaali, marinoitu katkarapu, tillicreme, pikkelöity punasipuli ja kananmunan lohkot.
kpl
g
3.0 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.