Rukiinen flatbread katkaravuilla

Rukiinen flatbread katkaravuilla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
241 kcal / 100g
Taivaallinen kombo Pohjoismaiden parhaista antimista. Paahdetun rukiin, tillin, crème fraîchen, makean punasipulin ja marinoidun katkaravun yhdistelmä toimii taatusti joka kerta.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,100 kg vuonankaalia
0,600 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa
Rukiinen flatbread
0,030 kg hiivaa
0,500 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,125 kg Valio Oivariini® juoksevaa
0,008 kg suolaa
0,400 kg vehnäjauhoja
0,400 kg ruisjauhoja
Tillicreme
0,200 kg tuoretta tilliä
0,200 kg rypsiöljyä
0,100 kg oliiviöljyä
0,500 kg Valio crème fraîchea laktoositon
0,050 kg sitruunamehua
Pikkelöity punasipuli
0,212 kg punasipulia
0,100 kg valkoviinietikkaa
0,025 kg sokeria
0,002 kg suolaa
Marinoitu katkarapu
0,500 kg Food Service katkarapuja
0,010 kg sitruunamehua
0,010 kg oliiviöljyä
0,010 kg tuoretta korianteria
Maustamiseen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Rukiinen flatbread
  • Liota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin.

  • Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.

  • Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.

  • Jaa taikina 20 osaan. Taputtele ne n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin.

  • Paista flatbreadit pannulla tai uunissa 225 °C n. 10 - 12 min.

Tillicreme
  • Ryöppää tuore tilli reilussa vedessä noin 10 sekunnin ajan ja jäähdytä jäävedessä.

  • Kuivaa tilli keittiöpyyhkeen sisällä kuivaksi ja aja öljyjen kanssa tehosekoittimessa pyreeksi.

  • Anna makujen infuusioitua noin 30 minuuttia. Siivilöi liinan läpi.

  • Vatkaa crème fraîche monitoimikoneessa paksuksi, lisää tilliöljy ja mausta sitruunamehulla, suolalla.

Pikkelöity punasipuli
  • Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon valkoviinietikka, sokeri ja suola.

  • Vakumoi.

Marinoitu katkarapu
  • Sulata katkaravut.

  • Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, hienonnetulla korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kokoaminen
  • Siivilöi marinoidut punasipulit.

  • Asettele flatbreadin päälle vuonankaali, marinoitu katkarapu, tillicreme, pikkelöity punasipuli ja kananmunan lohkot.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!