Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Rukiinen piimäleipä
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Rukiinen piimäleipä
Rukiinen piimäleipä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
6 kpl
1.000 kg
Valio piimää
0.030 kg
suolaa
0.060 kg
hiivaa
0.050 kg
Valio voita
0.500 kg
ruisjauhoja
1.100 kg
vehnäjauhoja
2.740 kg (6 kpl à 0.457 kg)
2.740 kg (6 kpl à 0.457 kg)
Ohje
Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
Valmista pitkulaisiksi leiviksi.
Nostata ja leikkaa pintaan viillot
Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.7 kg
233
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio rasvaton piimä 1 l
Valio voi 4x5 kg HYLA®
Ravintosisältö annoksessa
Energia
233 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
233 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›