Rukiinen piimäleipä

Rukiinen piimäleipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rukiinen piimäleipä

Rukiinen piimäleipä

Ainekset6 kpl

1.000 kg
0.030 kg
suolaa
0.060 kg
hiivaa
0.050 kg
0.500 kg
ruisjauhoja
1.100 kg
vehnäjauhoja
2.740 kg (6 kpl à 0.457 kg)
2.740 kg (6 kpl à 0.457 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Valmista pitkulaisiksi leiviksi.
  3. Nostata ja leikkaa pintaan viillot
  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
2.7 kg
233 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
233 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
233 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.