Runebergin joulutortut

Valio Food Solutions

Runebergin joulutortut

Ainekset10 kpl

0.200 kg
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
kananmunia
0.120 kg
vehnäjauhoja
0.110 kg
korppujauhoja
0.125 kg
mantelirouhetta
0.002 kg
kardemummaa
0.200 kg
0.005 kg
ruokasoodaa

Kostutukseen

0.125 kg
vettä
0.250 kg
sokeria
0.100 kg
punssia

Pinnalle

0.570 kg
0.170 kg
pomadaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
  2. Annostele massa runebergin torttuvuokiin . Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 16 min.
  3. Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta tortut.
  4. Koristele tortut luumuhillolla ja pomadalla.
kpl
g
1.0 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.