Runebergin kääretorttu

Valio Food Solutions

Runebergin kääretorttu

Ainekset30 annosta

Pohja

0.427 kg
kananmunaa
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
perunajauhoja
0.015 kg
leivinjauhetta
0.040 kg
kardemummaa
0.030 kg
mantelirouhetta
0.010 kg
sitruunankuorta raastettuna

Kostutus

0.100 kg
0.050 kg
mantelilikööriä

Väliin raidaksi

0.300 kg

Väliin

0.200 kg
0.400 kg
0.200 kg
0.030 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria

Koristeluun

0.100 kg
0.150 kg
tomusokeria
0.020 kg
vettä

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratuille uunipannuille. Paista 200 asteessa n. 10 min
  2. Kumoa pohja korppujauhoilla tai sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota varoen pohjapaperi.
  3. Kostuta appelsiinimehulla ja manteliliköörillä.
  4. Lisää vadelmahillo raidaksi väliin
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan muut aineet ja lisää seos kermavaahdon joukkoon.
  6. Levitä seos jäähtyneelle, kostutetulle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla.
  7. Koristele vadelmahillolla ja pumadalla.
kpl
g
3.0 kg
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›