Runebergin laskiaispulla

Runebergin laskiaispulla

Teollisuus
294 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,400 kg sokeria
0,200 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,200 kg mantelirouhetta
0,015 kg kardemummaa
0,500 kg Valio Eila® voita
2,700 kg vehnäjauhoja
5,315 kg 73 kpl á 0,073 kg
Täyte 1
1,275 kg vadelmamarmeladia
1,275 kg 73 kpl á 0,017 kg
Täyte 2
2,000 kg Valio Eila® vispikermaa
1,000 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3,000 kg 73 kpl á 0,041 kg
9,590 kg 73 kpl á 0,131 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.

  • Paloittele taikina 70 g:n paloiksi ja pyörittele pyöreiksi pulliksi.

  • Nostata pullat.

  • Voitele pullat kananmunalla. Paina keskelle kuoppa ja pursota vadelmatäyte keskelle. Paista pullat 210 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

  • Jäähdytä.

  • Vatkaa kerma ja mausta sokerilla.

  • Halkaise pullat ja täytä kermavaahdolla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!