Runebergin laskiaispulla

Valio Food Solutions

Runebergin laskiaispulla

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset73 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.200 kg
mantelirouhetta
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.315 kg (73 kpl á 0.073 kg)

Täyte 1

1.275 kg
1.275 kg (73 kpl á 0.017 kg)

Täyte 2

2.000 kg
1.000 kg
Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3.000 kg (73 kpl á 0.041 kg)
9.590 kg (73 kpl á 0.131 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Paloittele taikina 70 g:n paloiksi ja pyörittele pyöreiksi pulliksi.
  3. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla. Paina keskelle kuoppa ja pursota vadelmatäyte keskelle. Paista pullat 210 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
  5. Jäähdytä.
  6. Vatkaa kerma ja mausta sokerilla.
  7. Halkaise pullat ja täytä kermavaahdolla.
kpl
g
8.4 kg
294 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
294 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.