Runebergin laskiaispulla

Runebergin laskiaispulla
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Runebergin laskiaispulla

Runebergin laskiaispulla

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset73 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.200 kg
mantelirouhetta
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.315 kg (73 kpl à 0.073 kg)

Täyte 1

1.275 kg
1.275 kg (73 kpl à 0.017 kg)

Täyte 2

2.000 kg
1.000 kg
3.000 kg (73 kpl à 0.041 kg)
9.590 kg (73 kpl à 0.131 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Paloittele taikina 70 g:n paloiksi ja pyörittele pyöreiksi pulliksi.
  3. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla. Paina keskelle kuoppa ja pursota vadelmatäyte keskelle. Paista pullat 210 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
  5. Jäähdytä.
  6. Vatkaa kerma ja mausta sokerilla.
  7. Halkaise pullat ja täytä kermavaahdolla.
kpl
g
8.4 kg
302 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
302 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
302 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.