Runebergin leivokset

Valio Food Solutions

Runebergin leivokset

Ainekset60 annosta

0.200 kg
0.200 kg
valmiita tartalettipohjia

Täyte

0.100 kg
piparkakkuja
0.100 kg
paahdettuja mantelilastuja
0.200 kg
0.005 kg
karvasmanteliaromia tai karvasmanteliöljyä
0.050 kg
tummaa siirappia
0.100 kg

Päälle

0.200 kg
pomadaa
0.100 kg

Ohje

  1. Pursota vadelmahillo tartalettien pohjalle.
  2. Täyte

  3. Hienonna piparkakut ja mantelilastut.
  4. Yhdistä kaikki aineet.
  5. Pursota massa tartaletteihin.
  6. Päälle

  7. Koristele pomadaraidoilla ja vadelmahillolla.
kpl
g
6.0 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›