Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Pohja | |
---|---|
0.800 kg | |
0.800 kg | sokeria |
0.400 kg | kananmunia |
0.800 kg | |
0.008 kg | kardemummaa |
0.500 kg | mantelirouhetta |
0.440 kg | korppujauhoja |
0.520 kg | vehnäjauhoja |
0.016 kg | ruokasoodaa |
4.284 kg (114 kpl à 0.038 kg) | |
Kostutukseen | |
0.500 kg | vettä |
0.100 kg | sokeria |
0.150 kg | tummaa rommia |
0.750 kg (114 kpl à 0.007 kg) | |
Vadelmasydän | |
0.500 kg | |
0.013 kg | liivatelehtiä |
0.180 kg | vettä |
0.693 kg (114 kpl à 0.006 kg) | |
Mousse | |
5.000 kg | |
1.750 kg | |
0.100 kg | liivatelehtiä |
0.200 kg | tummaa rommia |
7.050 kg (114 kpl à 0.062 kg) | |
Kuorrutus | |
0.500 kg | |
0.001 kg | punaista elintarvikeväriä |
0.501 kg (114 kpl à 0.004 kg) | |
Koristeluun | |
0.300 kg | valkosuklaata |
0.200 kg | suklaahelmiä |
0.500 kg (114 kpl à 0.004 kg) | |
13.778 kg (114 kpl à 0.121 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.